Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
Black Logo - Special Collection

სპეციალური კოლექცია

საფერავი

საფერავი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

წინანდლის-კაბერნე

წინანდლის კაბერნე

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

კაბერნე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

მუკუზანი

მუკუზანი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

ხვანჭკარა

ხვანჭკარა

მუქი ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

მუქი ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ალექსანდროული, მუჯურეთული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქინძმარაული

ქინძმარაული

მუქი ბროწეულისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

მუქი ბროწეულისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

მუსკატი

მუსკატი

ღია ძოწისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ძოწისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

კახური მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ჩხავერი

ჩხავერი

ვარდისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

გურია

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ვარდისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ჩხავერი

ჩხავერი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

გურია

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ციცქა

ციცქა

ღია ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

იმერეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ციცქა

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცაგერის-ცოლიკაური

ცოლიკაური

ღია ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

წინანდალი

წინანდალი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, მწვანე

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

ტვიში

ტვიში

ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian