Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ღვინო
სპეციალური კოლექცია
„სპეციალური კოლექცია“ — ღვინო, რომელიც იქმნება შთაგონებით, სიზუსტითა და პასუხისმგებლობით. ლიმიტირებული სერია აერთიანებს ქართულ ტრადიციას, ქვევრის ხელოვნებასა და თანამედროვე ენოლოგიას.
გაიგე მეტი
საფერავი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
წინანდლის კაბერნე
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
კაბერნე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
მუკუზანი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით
მოცულობა:
750
მლ
ხვანჭკარა
მუქი ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
მუქი ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ალექსანდროული, მუჯურეთული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქინძმარაული
მუქი ბროწეულისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
მუქი ბროწეულისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით
მოცულობა:
750
მლ
მუსკატი
ღია ძოწისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ძოწისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
კახური მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი
ვარდისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
გურია
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ვარდისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
გურია
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ციცქა
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
იმერეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ციცქა
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკაური
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
წინანდალი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, მწვანე
დამზადების წესი:
იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით
მოცულობა:
750
მლ
ტვიში
ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით
მოცულობა:
750
მლ