...

ღვინო

ტვიში
ღვინო დამზადებულია იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდის მიხედვით. დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო დამზადებულია ლეჩხუმის რეგიონში, ტვიშის მიკრო ზონაში დაკრეფილი ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება ღია ჩალისფერიდან ჩალისფრამდე შეფერვით, ნაზი და ჰარმონიული გემოთი. იგრძნობა გარგრის, მსხლისა და თაფლის არომატები. შენახვის პირობები: 5-20° C-მდე.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

იტალიელი ენოლოგისა და მეღვინის, ვიტორიო ფიორეს მეთოდით

მოცულობა:

750

მლ

ტვიში

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0