...

ღვინო

გორული მწვანე
გორული მწვანე ქართლის ერთ-ერთი ფართოდ გავრცელებული ჯიშია. მოსავალი მიღებულია საგურამოსა და მის მიმდებარე სოფლებში. ღვინო ჩალისფერია მომწვანო ელფერით. ხასიათდება მინდვრის ყვავილების არომატით, ჰარმონიული, დაბალანსებული გემოთი და სასიამოვნო სიმჟავით. ღვინო დაძველებულია ფრანგულ მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში, დაძველების შემდეგი პროცესი გრძელდება ბოთლებში. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

გორული მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

გორული-მწვანე

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0