...

ღვინო

შავკაპიტო
შავკაპიტო ქართლის აბორიგენული ყურძნის ჯიშია, ძირითადად ქართლსა და სამაჩაბლოშია გავრცელებული.ღვინო მუქი ლალისფერია ,მდიდარი კენკროვანი ხილის არომატით, გემოში შეიგრძნობა მწიფე ქლიავის , ალუბლისა და მწიფე ალიბუხარის ნოტები. აქვს დაბალანსებული , მკვეთრად გამოხატული ტანინები. ღვინო დაძველებულია ფრანგული მუხის კასრებში 9 თვის განმავლობაში, დაძველების პროცესი კი შემდგომ გრძელდება ბოთლებში. შენახვის პირობები: 5-20 °C მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

შავკაპიტო-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0