...

ღვინო

შავკაპიტო
შავკაპიტო ქართლის აბორიგენული ყურძნის ჯიშია, რომელიც ძირითადად ქართლსა და სამაჩაბლოშია გავრცელებული. ღვინო მუქი ლალისფერია, მდიდარი კენკროვანი ხილის არომატით, გემოში შეიგრძნობა მწიფე ქლიავის, ალუბლისა და მწიფე ალიბუხარის ნოტები. აქვს დაბალანსებული, მკვეთრად გამოხატული ტანინები. ღვინო დაძველებულია ფრანგული მუხის კასრებში 9 თვის განმავლობაში, დაძველების პროცესი კი შემდგომ ბოთლებში გრძელდება. შენახვის პირობები: 5-20°C მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

შავკაპიტო-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0