...

ღვინო

ბუზა
გურამიშვილის მარნის წითელი მშრალი ღვინო დამზადებულია ქართლის რეგიონში, სოფელ საგურამოში მოყვანილი ბუზას ყურძნის ჯიშისგან, რომელიც უიშვიათესი, აღდგენილი სახეობაა. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ ღვინო 9 თვის განმავლობაში დავარგებულია მუხის კასრში. სასმელს ღია ლალისფერი შეფერილობა და მწიფე კენკრის ნოტები ამშვენებს, ხასიათდება სასიამოვნო მჟავიანობითა და სიმსუბუქით. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 16-18 გრადუსია.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ბუზა

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ბუზა-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0