...

ღვინო

ციცქა
ღვინო დამზადებულია იმერეთის რეგიონში დაკრეფილი იშვიათი ციცქას ჯიშის ყურძნისგან. დაყენებულია ქართული მეღვინეობის 8000 წლოვანი ტრადიციების დაცვით. აქვს ღია ჩალისფერი შეფერილობა. ხასიათდება კომშისა და ახალი ხილის არომატებით, ასევე სასიამოვნო მცირედი სიმჟავით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

იმერეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ციცქა

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ციცქა

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0