...

ჭაჭა

ჭაჭა თაფლის
სასმელი ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდით მზადდება, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა, ღვინოსთან ერთად, ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება. გაზაფხულზე ამოიღებენ ქვევრიდან და გამოხდიან. ძველად ეს ხდებოდა ქვის, ახლა კი, უკვე – სპილენძის ჭურჭელში. თაფლი ჭაჭას სძენს გამორჩეულ, დელიკატურ არომატსა და გემოვნურ თვისებებს. რეკომენდებულია ცივ, სეზონურ ხილეულსა და დავარგებულ ყველეულთან ერთად მირთმევა.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

6 თვე მუხის კასრებში

გემო:

თაფლი

მოცულობა:

750

მლ

honey chacha

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0