...

ჭაჭა

ჭაჭა კლასიკური
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის თანახმად, ყურძნის ჭაჭა, ღვინოსთან ერთად, ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება. გაზაფხულზე ამოიღებენ ქვევრიდან და გამოხდიან. ძველად ეს ხდებოდა ქვის, ახლა კი, უკვე – სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა გამოდის შემდეგ დავარგებულია ახალმოკრეფილი ყურძნის მტევნებზე 6 თვის განმავლობაში, რაც მას უფრო ნაზ და შესამჩნევ ყურძნის არომატს სძენს. რეკომენდირებულია მიირთვათ ცივი, ჯანჯაფილთან ერთად.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

6 თვე მუხის კასრებში

გემო:

ყურძენი

მოცულობა:

750

მლ

Untitled-1-01

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.