...

ჭაჭა

ჭაჭა კლასიკური
სასმელი მზადდება ყურძნის ჭაჭისაგან, ტრადიციული ქართული მეთოდით, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა, ღვინოსთან ერთად, ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება. გაზაფხულზე ამოიღებენ ქვევრიდან და გამოხდიან. ძველად ეს ხდებოდა ქვის, ახლა კი, უკვე – სპილენძის ჭურჭელში. ჭაჭა 6 თვის განმავლობაში დავარგებულია ახალმოკრეფილი ყურძნის მტევნებზე, რაც მას უფრო ნაზ და შესამჩნევ ყურძნის არომატს სძენს. რეკომენდებულია მიირთვათ ცივად, ჯანჯაფილთან ერთად.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

6 თვე მუხის კასრებში

გემო:

ყურძენი

მოცულობა:

750

მლ

ჭაჭა1

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0