...

ჭაჭა

ჭაჭა მუხაში დაძველებული
სასმელი ყურძნის ჭაჭისაგან ტრადიციული ქართული მეთოდით მზადდება, რომელიც დასაბამს კახეთიდან იღებს. კლასიკური მეთოდის მიხედვით, ყურძნის ჭაჭა, ღვინოსთან ერთად, ზამთრის პერიოდში ქვევრში ინახება. გაზაფხულზე ამოიღებენ ქვევრიდან და გამოხდიან. ძველად ეს ხდებოდა ქვის, ახლა კი, უკვე – სპილენძის ჭურჭელში. გამოხდის შემდეგ ჭაჭა დავარგებულია მუხის კასრში 12 თვის განმავლობაში, რაც სასმელს ლამაზ, ოქროსფერ შეფერილობასა და მდიდრულ არომატს სძენს.

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

დაძველება:

12 თვე მუხის კასრებში

გემო:

მუხა

მოცულობა:

750

მლ

ჭაჭა2

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ჭაჭა
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0