ინგრედიენტები: ლეღვი (58%), შაქარი. ინფორმაცია კვებითი ღირებულების შესახებ 100 გ-ში: ენერგეტიკული ღირებულება 1062 კჯ/ 250 კკალ, ცხიმი 0 გ, შენახვის პირობები: 0-25ᵒC, ჰაერის ფარდობითი ტენიანობა არაუმეტეს 75%. პროდუქტი გახსნის შემდეგ შეინახეთ გრილ ადგილას. დამზადების თარიღი და ვარგისიანობის ვადის გასვლის თარიღი იხილეთ თავსახურზე. (24 თვე)
სასარგებლო თვისებები
ლეღვში არის დიდი რაოდენობით რკინა, კალიუმი, მაგნიუმი, სასარგებლო ცილები და ცხიმები. ხილის ეს სახეობა ორგანიზმს ამარაგებს ენერგიით და ამაღლებს ყურადღების კონცენტრაციას. ფართოდ გამოიყენება, როგორც სიცხის დამწევი და ანთების საწინააღმდეგო საშუალება.
თავსებადობა
ლეღვის ჯემი და ფინჯანი ჩაი იდეალური საუზმეა. პროდუქტი შესანიშნავად ეხამება ყველს.