...

ცქრიალა ღვინო

ტეტე დე ქუვე ბრუტი
ცქრიალა ღვინო წარმოებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით, ტეტე დე ქუვე ბრუტის კუპაჟში კრახუნას და ცოლიკოურის (ლეჩხუმის რეგიონი) ჯიშის ყურძნისგან, კლასიკური მეთოდით დამზადებული ღვინოა გამოყენებული. სასმელი ღია ჩალისფერია, გამოირჩევა მსუბუქი, ჰარმონიული გემოთი და სპეციფიკური სიძველის ტონებით.

რეგიონი:

გურია და რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

კრახუნა და ცოლიკოური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750 მლ

მლ

შატო ასკანა ტეტე დე ქუვე ბრუტი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0