...

თიხა

ქინძმარაული – საწნახელი

წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი. სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. თიხის ჭურჭელი ღვინოს ანიჭებს სამკურნალო თვისებებს. თითოეული ჭურჭელი უნიკალურია, მზადდება ხელით, ტრადიციული მეთოდების გამოყენებით და აქვს განსაკუთრებული დიზაინი. შენახვის პირობები: 5-200C -მდე. ჰაერის ფართობითი ტენიანობა არაუმეტეს 85%. უმჯობესია მიირთვათ 16-180C.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ქინძმარაული

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

ტევადობა:

750

3

ჩვენი პროდუქცია

სხვა თიხები
4

მუხაში დაძველებული ჭაჭა

ყურძენი, მუხა

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

გემო:

ყურძენი, მუხა

ყურძნის სახეობა:

ქინძმარაული

დამზადების წესი:

12 თვე დაძველება მუხის კასრში

მოცულობა:

375

მლ

1

ალაზნის ველი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

3

ქინძმარაული – საწნახელი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ქინძმარაული

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

6

მუკუზანი – ქვევრი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

5

ქინძმარაული – გიდელი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

სფერავი

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

2

ალაზნის ველი – ქართული სუფრა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

7

ალაზნის ველი – შემოდგომა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0