წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი. სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. თიხის ჭურჭელი ღვინოს ანიჭებს სამკურნალო თვისებებს. თითოეული ჭურჭელი უნიკალურია, მზადდება ხელით, ტრადიციული მეთოდების გამოყენებით და აქვს განსაკუთრებული დიზაინი.