Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
Black Logo - Tabla

ტაბლა - ქართული ღვინო

ქინძმარაული წითელი+

ქინძმარაული

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

წინანდალი თეთრი მშრალი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, კახური მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ხვანჭკარა წითელი ნახევრად ტკბილი+

ხვანჭკარა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ალექსანდროული და მუჯურეთული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზანი თეთრი ნახევრად ტკბილი+

ალაზნის ველი

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, კახური მწვანე, ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზანი წითელი ნახევრად ტკბილი+

ალაზნის ველი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, კაბერნე, მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

მუკუზანი წითელი მშრალი+

მუკუზანი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი წითელი მშრალი

საფერავი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ფიროსმანი წითელი ნახევრად ტკბილი

ფიროსმანი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი და მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian