Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
Black Logo - Chateu Manavi

შატო მანავი

მუკუზანი

მუკუზანი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ქისი

ქისი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ხიხვი

ხიხვი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ხიხვი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

მწვანე

მწვანე

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian