Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
My project (28)

ტაბლა

საფერავი-1500

საფერავი

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

1500

მლ

ალაზანი-წითელი-1500

ალაზანი

ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, კაბერნე, მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

1500

მლ

კახური-N8-1500

კახური N8

ქარვისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ქარვისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

1500

მლ

ევროპული-1500

ევროპული

ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

1500

მლ

საფერავი

საფერავი

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ფიროსმანი-წითელი

ფიროსმანი

წითელი, ნახევრად მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად მშრალი

ყურძნის სახეობა:

მუსკატი, საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზანი-წითელი

ალაზანი

ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, კაბერნე, მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

კახური-N8

კახური N8

ქარვისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ქარვისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ფიროსმანი-თეთრი

ფიროსმანი

ღია ჩალისფერი, ნახევრად მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, ნახევრად მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ევროპული

ევროპული

ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ალაზანი-თეთრი

ალაზანი

ღია ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian