Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ღვინო
ტაბლა
„ტაბლა“ — ენერგიული, თამამი და თანამედროვედ ქართული. ახალი თაობის ხასიათით შექმნილი ღვინო, რომელიც ქართულ ტრადიციას თავისუფალი სტილით გადმოსცემს.
გაიგე მეტი
საფერავი
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
1500
მლ
ალაზანი
ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი, კაბერნე, მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
1500
მლ
კახური N8
ქარვისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ქარვისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
1500
მლ
ევროპული
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
1500
მლ
საფერავი
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ფიროსმანი
წითელი, ნახევრად მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად მშრალი
ყურძნის სახეობა:
მუსკატი, საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ალაზანი
ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ლალისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი, კაბერნე, მუსკატი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კახური N8
ქარვისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ქარვისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ფიროსმანი
ღია ჩალისფერი, ნახევრად მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, ნახევრად მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ევროპული
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ალაზანი
ღია ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ