Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)
Black Logo - Tiflis

ტიფლისის საგანძური

Layer 6

ალაზნის ველი

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, კახური მწვანე, ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

Layer 2

ალაზნის ველი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, კაბერნე, მუსკატი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

Layer 5

საფერავი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

Layer 3

ქინძმარაული

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

Layer 4

წინანდალი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი, კახური მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian