...

ღვინო

საგურამო
საგურამო წითელი მშრალი კასრში დაძველებით – დამზადებულია ქართული ენდემური ყურძნის ჯიშებისგან: შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ ღვინო ძველდება ფრანგული მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში. ახასიათებს მწიფე ალიბუხარის, ქლიავის და ვანილის მსუბუქი ტონები, რაც მას ჰარმონიულობას მატებს. შენახვის პირობები: 5-20 °C მდე.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამო-წითელი-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0