...

ღვინო

ქინძმარაული
წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი დაცული ადგილწარმოშობის ღვინო დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი და სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

IVERIA_KINDZMARAULI_375

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0