...

ღვინო

კახური N8
ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით, კახეთის რეგიონში, გურჯაანში გაშენებული რქაწითელის ყურძნის ჯიშისგან. ნარჩევი ყურძენი ჩაიწურა და დადუღდა ქვევრში. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინის დავარგება ექვსი თვის განმავლობაში კვლავ ქვევრში მიმდინარეობს. ღვინო ქარვისფერია, აქვს სრული და ხანგრძლივი გემო, დაბალანსებული ტანინითა და მჟავიანობით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ქარვისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

რქაწითელი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

კახური-N8

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0