Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ღვინო
საგურამო
ღვინო
საგურამო
საგურამო წითელი მშრალი ევროპული – ღვინო დამზადებულია ქართული ენდემური ყურძნის ჯიშებისგან: შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული. მკვეთრადაა გამოხატული სხვადასხვა ხილის არომატი, რაც მას ჰარმონიულობას მატებს. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
გაიგე მეტი
სხვა ღვინოები
ტვიში
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკოური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკოური
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკოური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
წინანდალი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
რქაწითელი, კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ოჯალეში
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქინძმარაული
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ