...

ღვინო

საფერავი
ღვინო დამზადებულია ტრადიციული მეთოდით, ველისციხეში, კახეთის რეგიონში გაშენებული საფერავის ყურძნის ჯიშისგან. ნარჩევი ყურძენი ჩაიწურა და დადუღდა უჟანგავ ცისტერნებში. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინის დავარგება უჟანგავ ცისტერნებში, მიკროოქსიგენაციის გზით, სამი თვის განმავლობაში მიმდინარეობს. ღვინო მუქი ძოწისფერია, ხასიათდება მწიფე შავი ხილისა და ჩირის არომატებით, ხავერდოვანი ტანინით. შენახვის პირობები: 5-20 °C-მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

მუქი ძოწისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საფერავი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0