ღვინო

ქინძმარაული
წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი დაცული ადგილწარმოშობის ღვინო დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი და სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

Layer 3

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
sep_top
ka_GEGeorgian