...

Clay

მუხაში დაძველებული ჭაჭა

ჭაჭა მზადდება ყურძნის ტკბილისგან უძველესი ტრადიციული ქართული მეთოდით, რომელიც წარმოიშვა კახეთში. ზამთარში ყურძნის ტკბილს ინახავენ ქვევრში – მიწისქვეშ ჩამარხულ კერამიკულ ამფორაში, რის შემდეგაც მას ხდიან სპილენძის ჭურჭლებში. დისტილაციის შემდეგ ჭაჭა 12 თვის განმავლობაში ძველდება მუხის კასრებში, რაც სასმელს აძლევს მუქ ოქროსფერ შეფერილობას და მდიდრულ არომატს. შენახვის პირობები: 5-20°C ჰაერის ფარდობითი ტენიანობა არაუმეტეს 85%. შემადგენლობა: რქაწითელისა და მწვანეს ვაზის ჯიშების საღვინე მასალების დისტილატები, დარბილებული წყალი. დამზადებულია საქართველოში. მწარმოებელი: შპს “კახური ტრადიციული მეღვინეობა”, საქართველო, საგარეჯოს რიონი,სოფელი პატარძეული.

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

45

Taste:

ყურძენი, მუხა

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

12 თვე დაძველება მუხის კასრში

Capacity:

375

4

Our products

Other clays
4

მუხაში დაძველებული ჭაჭა

ყურძენი, მუხა

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

45

%

Taste:

ყურძენი, მუხა

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

12 თვე დაძველება მუხის კასრში

Sizes:

375

ml

1

Alazani valley

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

3

ქინძმარაული – საწნახელი

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

6

მუკუზანი – ქვევრი

Red, dry

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, dry

Grape type:

Saperavi

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

5

ქინძმარაული – გიდელი

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

სფერავი

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

2

ალაზნის ველი – ქართული სუფრა

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

7

ალაზნის ველი – შემოდგომა

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

en_USEnglish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0