...

Clay

ქინძმარაული – საწნახელი

წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო დაცული ადგილწარმოშობის დასახელების, დამზადებულია კახეთში, ქინძმარაულის მიკროზონაში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინო ბროწეულისფერია, ხასიათდება ჰარმონიული ხავერდოვანი გემოთი. სასიამოვნო ტკბილი დაბოლოებით. არომატში გამოირჩევა კენკროვანი ხილისა და ალუბლის ტონები. თიხის ჭურჭელი ღვინოს ანიჭებს სამკურნალო თვისებებს. თითოეული ჭურჭელი უნიკალურია, მზადდება ხელით, ტრადიციული მეთოდების გამოყენებით და აქვს განსაკუთრებული დიზაინი. შენახვის პირობები: 5-200C -მდე. ჰაერის ფართობითი ტენიანობა არაუმეტეს 85%. უმჯობესია მიირთვათ 16-180C.

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Capacity:

750

3

Our products

Other clays
4

მუხაში დაძველებული ჭაჭა

ყურძენი, მუხა

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

45

%

Taste:

ყურძენი, მუხა

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

12 თვე დაძველება მუხის კასრში

Sizes:

375

ml

1

Alazani valley

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

3

ქინძმარაული – საწნახელი

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

Kindzmarauli

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

6

მუკუზანი – ქვევრი

Red, dry

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, dry

Grape type:

Saperavi

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

5

ქინძმარაული – გიდელი

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

სფერავი

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

2

ალაზნის ველი – ქართული სუფრა

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

7

ალაზნის ველი – შემოდგომა

Red, semi-sweet

Region:

Kakheti

Alcohol percentage:

11.5

%

Taste:

Red, semi-sweet

Grape type:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

Manufacturing method:

თიხაში დაძველებული

Sizes:

750

ml

en_USEnglish
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0