ინფორმაცია კვებითი ღირებულების შესახებ 100 გ-ში: ენერგეტიკული ღირებულება 1377 კჯ/324 კკალ, ცხიმი 0გ შენახვის პირობები: +5..+20°C, ჰაერის ფარდობითი ტენიანობა არაუმეტეს 75%. პროდუქტი გახსნის შემდეგ შეინახეთ გრილ და მშრალ ადგილას. თაფლი შეიძლება დაკრისტალდეს დამზადების თარიღი და ვარგისიანობის ვადის გასვლის თარიღი იხილეთ თავსახურზე. (24 თვე)
სასარგებლო თვისებები
ყვავილის თაფლი – ყვავილების ნექტრის ნაირსახეობაა. შეიცავს ფრუქტოზასა და გლუკოზას, რაც ორგანიზმს ამარაგებს ენერგიით. პროდუქტი ასევე გამოირჩევა ანტიბაქტერიული თვისებებით, ამიტომ სასარგებლოა ვირუსული დაავადებების დროს.