ინგრედიენტები: ლეღვი (52%), შაქარი, წყალი. ინფორმაცია კვებითი ღირებულების შესახებ 100 გ-ში: ენერგეტიკული ღირებულება 1054 კჯ/248 კკალ, ცხიმი 0 გ, შენახვის პირობები: 0-25ᵒC , ჰაერის ფარდობითი ტენიანობა არაუმეტეს 75%. პროდუქტი გახსნის შემდეგ შეინახეთ გრილ ადგილას. დამზადების თარიღი და ვარგისიანობის ვადის გასვლის თარიღი იხილეთ თავსახურზე. (24 თვე)
სასარგებლო თვისებები
ლეღვში დიდი რაოდენობითაა რკინა, კალიუმი, მაგნიუმი, სასარგებლო ცილები და ცხიმები. ხილის ეს სახეობა ორგანიზმს ამარაგებს ენერგიით და ამაღლებს ყურადღების კონცენტრაციას. ფართოდ გამოიყენება, როგორც სიცხის დამწევი და ანთების საწინააღმდეგო საშუალება.
თავსებადობა
საოცრად არომატული ლეღვის მურაბა შესანიშნავად ეხამება რძის ნაწარმს, განსაკუთრებით ყველს.