...

ცქრიალა ღვინო

ტეტე დე ქუვე ბარელი
ცქრიალა ღვინო წარმოებულია კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით. ტეტე დე ქუვე ბარელის კუპაჟში ცოლიკოურის (2016), ჩინურისა (2017) და ხიხვის (2017) ყურძნისგან მიღებული, კასრში დავარგებული ღვინოა გამოყენებული. სასმელი ოქროსფერია და დაბალანსებული ციტრუსის არომატებით ხასიათდება, რომელიც ჰარმონიულად ერწყმის მუხის მსუბუქ ტონებს.

რეგიონი:

გურია, იმერეთი და ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

13

%

ტიპი:

ბრუტი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკოური, ჩინური და ხიხვი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი, კასრი

მოცულობა:

750 მლ

მლ

შატო ასკანა ტეტე დე ქუვე ბარელი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0