...

თიხა

ალაზნის ველი – ქართული სუფრა

წითელი ნახევრად ტკბილი ღვინო 1977 წლიდან იწარმოება. დამზადებულია ყურძნის სხვადასხვა ჯიშისგან: „საფერავი“, „მუსკატი“, „კაბერნე“, რომელიც გაშენებულია აღმოსავლეთ და დასავლეთ საქართველოში, კერძოდ კახეთსა და რაჭის რეგიონებში. ღვინო წითელი ფერისაა. მას ჰარმონიული და სასიამოვნო გემო აქვს. შენახვის ვადა შეზღუდული არ არის თუ ჰაერის ტემპერატურა არ აღემატება +5-20°C-ს, ხოლო მოხმარების ტემპერატურა +10-15°C-ს. თიხის ჭურჭელი ღვინოს სამკურნალო თვისებებს ანიჭებს. თითოეული ჭურჭელი უნიკალურია, განსაკუთრებული დიზაინი, ტრადიციული მეთოდების გამოყენებით, ხელით მზადდება.

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

ტევადობა:

750

2

ჩვენი პროდუქცია

სხვა თიხები
4

მუხაში დაძველებული ჭაჭა

ყურძენი, მუხა

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

45

%

გემო:

ყურძენი, მუხა

ყურძნის სახეობა:

ქინძმარაული

დამზადების წესი:

12 თვე დაძველება მუხის კასრში

მოცულობა:

375

მლ

1

ალაზნის ველი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

3

ქინძმარაული – საწნახელი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ქინძმარაული

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

6

მუკუზანი – ქვევრი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

5

ქინძმარაული – გიდელი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

2

ალაზნის ველი – ქართული სუფრა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

7

ალაზნის ველი – შემოდგომა

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

გემო:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი, მუსკატი, კაბერნე

დამზადების წესი:

თიხაში დაძველებული

მოცულობა:

750

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0