KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

მაღაზია

KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

ღვინო

ქისი

ღვინო

ქისი

გურამიშვილის მარნის თეთრი მშრალი ღვინო დამზადებულია სოფელ საგურამოში გაშენებულ ვენახებში მიღებული ქისის ყურძნის ჯიშისგან. ფერმენტაცია 12-14 გრადუსზე მიმდინარეობს. სასმელს მაღალი მჟავიანობით განპირობებული ჰარმონიული გემო და გარგრის ტონები ამშვენებს. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 12-14 გრადუსია.

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5% vol.

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

გაიგე მეტი

ქისი
Black Logo - Guramishvili Marani

სხვა ღვინოები