KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

მაღაზია

KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

ღვინო

ცოლიკაური

ღვინო

ცოლიკაური

ცოლიკაური თეთრი მშრალი კასრში დაძველებით – დამზადებულია ლეჩხუმში, ნოემბრის შუა რიცხვებში დაკრეფილი ცოლიკოურის ყურძნის ჯიშისგან. დაძველებულია ფრანგული მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში. ღვინო ღია ჩალისფერია, აქვს ჰარმონიული და დაბალანსებული გემო, კარგად გამოხატული სასიამოვნო მჟავიანობა. ხასიათდება დახვეწილი ჯიშური არომატით, ატმისა და ციტრუსების ცოცხალი არომატებითა და განვითარებული ბუკეტით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

გაიგე მეტი

ცოლიკაური-კასრი
Black Logo - Guramishvili Marani

სხვა ღვინოები