...

ღვინო

ცოლიკაური
ცოლიკაური თეთრი მშრალი კასრში დაძველებით – დამზადებულია ლეჩხუმში, ნოემბრის შუა რიცხვებში დაკრეფილი ცოლიკოურის ყურძნის ჯიშისგან. დაძველებულია ფრანგული მუხის კასრებში მინიმუმ 9 თვის განმავლობაში. ღვინო ღია ჩალისფერია, აქვს ჰარმონიული და დაბალანსებული გემო, კარგად გამოხატული სასიამოვნო მჟავიანობა. ხასიათდება დახვეწილი ჯიშური არომატით, ატმისა და ციტრუსების ცოცხალი არომატებითა და განვითარებული ბუკეტით. შენახვის პირობები: 5-20°C-მდე.

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ცოლიკაური-კასრი

ჩვენი პროდუქცია

სხვა ღვინოები
სხვა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0