KTW
KTW
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln
  • Geo
  • Eng
  • Rus
  • Pln

Wine

Danakhruli

Wine

Danakhruli

ღვინო დამზადებულია ქართლის რეგიონში, სოფელ საგურამოში გაშენებული გურამიშვილის მარნის ვენახების დანახარულის ჯიშის ყურძნისგან. მიეკუთვნება ვაზის უიშვიათეს, აღდგენილ ჯიშს. გურამიშვილის მარანში პირველად ხდება დანახარულის, როგორც ცალკეული ჯიშის სასმელის ჩამოსხმა. ფერმენტაციის დასრულების შემდეგ, ღვინო 9 თვის განმავლობაში ვარგდება მუხის კასრებში. სასმელი ძოწისფერია, მდიდარი მწიფე ხილისა და მურაბის არომატებით, ხასიათდება სასიამოვნო მჟავიანობით. სერვირებისთვის რეკომენდებული ტემპერატურა 16-18 გრადუსია.

Region:

Kartli

Alcohol percentage:

11,5

%

Type:

Red, dry

Grape type:

Danakhruli

Manufacturing method:

Oak barrel

Sizes:

750

ml

Learn more

დანახარული-კასრი
Black Logo - Guramishvili Marani