...

ცქრიალა ღვინო

ჩხავერი ბრუტი
ცქრიალა ღვინო ჩხავერი თეთრი ბრუტი კლასიკური შამპანიზაციის მეთოდით აჭარის რეგიონში ქედაში გაშენებული ჩხავერის ჯიშის ყურძნისგანაა დამზადებული. სასმელი ღია ჩალისფერია, ახასიათებს ჰარმონიული, დაბალანსებული გემო სასიამოვნო მჟავიანობით, ატმისა და გარგარის ნაზი ტონები, წვრილი, ინტენსიური ბუშტუკები. შენახვის პირობები: 5-20° C – მდე.

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ცქრიალა-ღვინო-ჩხავერი

ჩვენი პროდდუქცია

სხვა ცქრიალა ღვინოები
sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0