Close Trigger
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
შატო ასკანა
Close Trigger
ცოლიკაური
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კრახუნა
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
იმერეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
კრახუნა
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი
ვარდისფერი, მშრალი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.50
%
ტიპი:
ვარდისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კომპანია
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
აგრო სექტორი
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
კტვ დეველოპმენტი
კომპანიის შესახებ
პროექტები
კომპანიის შესახებ
პროექტები
დამატებითი ინფორმაცია
სიახლეები
ფინანსები
სიახლეები
ფინანსები
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian