Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ღვინო
შატო ასკანა
“შატო ასკანა”- გურული მეღვინეობის ტრადიციების განახლებული სუნთქვა. აქ დასავლეთ საქართველოს ენდემური ყურძნის ჯიშები ხელახლა იბადება ღვინის, შამპანურისა და კონიაკის სახით. ძველი გემოები თანამედროვე შეხებით.
გაიგე მეტი
ცოლიკაური
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
13
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
კრახუნა
ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
იმერეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
კრახუნა
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
მუქი ძოწისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩხავერი
ვარდისფერი, მშრალი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.50
%
ტიპი:
ვარდისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ