Skip to content
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
მაღაზია
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
Geo
Geo
Eng
Rus
Pln
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
ღვინო
გურამიშვილის მარანი
„გურამიშვილის მარანი“ — ღვინო, რომელიც შთაგონებულია ძველი წინაპრის, ილია ჭავჭავაძის პაპის მემკვიდრეობით. ისტორია, პატივისცემა და ტრადიცია ერთიანდება მარნის თითოეულ წვეთში.
გაიგე მეტი
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
შავკაპიტო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ბუზა
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ბუზა
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
დანახარული
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
თავკვერი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
თავკვერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხვანჭკარა – აისვაინი
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ალექსანდროული, მუჯურეთული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ოჯალეში
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩინური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკაური
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
გორული მწვანე
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქისი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5% vol.
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხიხვი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ხიხვი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორულა, ჩინური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი – აის ვაინი
ძოწისფერი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ძოწისფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ჩხავერი – აის ვაინი
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
კახური მწვანე – აის ვაინი
თეთრი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ცოლიკაური – აის ვაინი
თეთრი, ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ