Layer_x0020_1 (1) (1)
Layer_x0020_1 (1) (1)

გურამიშვილის მარანი

საგურამო-წითელი-კასრი

საგურამო

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

შავკაპიტო-კასრი

შავკაპიტო

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ბუზა-კასრი

ბუზა

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ბუზა

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

დანახარული-კასრი

დანახარული

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

დანახარული

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამო-წითელი

საგურამო

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

თავკვერი

თავკვერი

წითელი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

თავკვერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

აისვაინი-ხვანჭკარა

ხვანჭკარა – აისვაინი

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ალექსანდროული, მუჯურეთული

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

ოჯალეში

ოჯალეში

წითელი, ნახევრად ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

წითელი, ნახევრად ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ოჯალეში

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ჩინური-კასრი

ჩინებული

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ჩინური

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

ცოლიკაური-კასრი

ცოლიკაური

ღია ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამო-კასრი

საგურამო

ღია ჩალისფერი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

ღია ჩალისფერი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე

დამზადების წესი:

მუხის კასრი

მოცულობა:

750

მლ

გორული-მწვანე

გორული მწვანე

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

გორული მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ქისი

ქისი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5% vol.

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

ხიხვი-კასრი

ხიხვი

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ხიხვი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამო-თეთრი

საგურამო

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11.5

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

საგურამოს-ჩინებული

ჩინებული

თეთრი, მშრალი

რეგიონი:

ქართლი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, მშრალი

ყურძნის სახეობა:

გორულა, ჩინური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

750

მლ

აისვაინი-საფერავი

საფერავი – აის ვაინი

ძოწისფერი, ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

ძოწისფერი, ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

საფერავი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

აისვაინი-ჩხავერი

ჩხავერი – აის ვაინი

გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი

რეგიონი:

აჭარა

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ჩხავერი

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

აისვაინი-კახური-მწვანე

კახური მწვანე – აის ვაინი

თეთრი, ტკბილი

რეგიონი:

კახეთი

ალკოჰოლის შემცველობა:

12

%

ტიპი:

თეთრი, ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

კახური მწვანე

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

აისვაინი-ცოლიკაური

ცოლიკაური – აის ვაინი

თეთრი, ტკბილი

რეგიონი:

რაჭა-ლეჩხუმი

ალკოჰოლის შემცველობა:

11,5

%

ტიპი:

თეთრი, ტკბილი

ყურძნის სახეობა:

ცოლიკაური

დამზადების წესი:

კლასიკური მეთოდი

მოცულობა:

375

მლ

sep_top
ka_GEGeorgian
DSC05504-HDR
9W1A1531 (1)
67
DSC07638-HDR
Dh9lOTRj12J-z-0-y-64200781adc8b904c3369097
RT4d2FjvfcM-z-0-y-642011787cb3b9797b2f9fb0