Close Trigger
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
გურამიშვილის მარანი
Close Trigger
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
შავკაპიტო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ბუზა
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ბუზა
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
დანახარული
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
თავკვერი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
თავკვერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხვანჭკარა – აისვაინი
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ალექსანდროული, მუჯურეთული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ოჯალეში
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩინური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკაური
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
გორული მწვანე
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქისი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5% vol.
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხიხვი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ხიხვი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორულა, ჩინური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი – აის ვაინი
ძოწისფერი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ძოწისფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ჩხავერი – აის ვაინი
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
კახური მწვანე – აის ვაინი
თეთრი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ