Close Trigger
კომპანია
სიახლეები
ექსპორტი
KTW POLAND
ფინანსები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ჯილდოები
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
დეველოპმენტი
KTW Development-ის შესახებ
პროექტები
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
აგრო სექტორი
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
გურამიშვილის მარანი
Close Trigger
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
შავკაპიტო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ბუზა
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ბუზა
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
დანახარული
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
დანახარული
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
შავკაპიტო, ბუზა, დანახარული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
თავკვერი
წითელი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
თავკვერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხვანჭკარა – აისვაინი
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ალექსანდროული, მუჯურეთული
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ოჯალეში
წითელი, ნახევრად ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
წითელი, ნახევრად ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ოჯალეში
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ჩინური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
ცოლიკაური
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
ღია ჩალისფერი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
ღია ჩალისფერი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
მუხის კასრი
მოცულობა:
750
მლ
გორული მწვანე
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ქისი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5% vol.
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ხიხვი
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ხიხვი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საგურამო
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11.5
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
ქისი, ხიხვი, გორული მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
ჩინებული
თეთრი, მშრალი
რეგიონი:
ქართლი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, მშრალი
ყურძნის სახეობა:
გორულა, ჩინური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
750
მლ
საფერავი – აის ვაინი
ძოწისფერი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
ძოწისფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
საფერავი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ჩხავერი – აის ვაინი
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
რეგიონი:
აჭარა
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
გამჭვირვალე ოქროსფერი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ჩხავერი
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
კახური მწვანე – აის ვაინი
თეთრი, ტკბილი
რეგიონი:
კახეთი
ალკოჰოლის შემცველობა:
12
%
ტიპი:
თეთრი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
კახური მწვანე
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
ცოლიკაური – აის ვაინი
თეთრი, ტკბილი
რეგიონი:
რაჭა-ლეჩხუმი
ალკოჰოლის შემცველობა:
11,5
%
ტიპი:
თეთრი, ტკბილი
ყურძნის სახეობა:
ცოლიკაური
დამზადების წესი:
კლასიკური მეთოდი
მოცულობა:
375
მლ
კომპანია
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
საქართელო – ღვინის აკვანი
ისტორია
ამბავი
დამფუძნებლის სიტყვა
ხედვა
გუნდი
ექსპორტი
სტუმარ-მასპინძლობა
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
მარნები და შატოები
სასტუმროები
რესტორნები
ღვინის მაღაზიები
საწარმოები
აგრო სექტორი
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
აგრო სექტორის შესახებ
მევენახეობა
ზეთისხილის პლანტაციები
თხილის პლანტაციები
პროდუქცია
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ღვინო
ცქრიალა ღვინო
ბრენდი
ჭაჭა
თიხა
ნენა
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
ნენას შესახებ
ასორტიმენტი
კტვ დეველოპმენტი
კომპანიის შესახებ
პროექტები
კომპანიის შესახებ
პროექტები
დამატებითი ინფორმაცია
სიახლეები
ფინანსები
სიახლეები
ფინანსები
Georgian
English
Russian
Polish
Georgian